Thể lệ cuộc thi ảnh cho bé ( Từ ngày 12/12/12 - 13/12/13)


  “ĐỒNG HÀNH CÙNG BÉ BƯỚC TỚI TƯƠNG LAI”

   

     Nhằm lưu lại những cử chỉ , hành động ngộ nghĩnh đáng yêu của bé và tạo sân chơi đầy ý nghĩa cho cả gia đình. Baby Smile Plaza đã tổ chức cuộc thi ảnh " ĐỒNG HÀNH CÙNG BÉ BƯỚC TỚI TƯƠNG LAI "  trên website www.Babysmileplaza.com.

   

     Hãy dành tình yêu thương chăm sóc và những gì tốt đẹp nhất cho bé để bé có thể phát triển hoàn thiện về cả thể chất lẫn tâm hồn, mạnh khỏe và thông minh.

   

     Cuộc thi là cơ hội để các bé có thể trổ tài trình diễn trước ống kính và cùng ghi lại những khoảnh khắc đặc biệt nhất. Và cũng là nơi các bố mẹ có cơ hội giao lưu, chia sẻ những khoảnh khắc tuyệt vời và hạnh phúc nhất của con mình với bạn bè, với cộng đồng .

   

     Các bậc cha mẹ và người thân của bé hãy cùng chia sẽ những bức ảnh đáng yêu của con mình và cùng nhận những phần quà ý nghĩa từ Baby Smile Plaza.

   

   

  I.ĐƠN VỊ TỔ CHỨC

   

  - CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ VÀ XUẤT NHẬP KHẨU HOÀNG THỊNH

  (HOANG THINH IMPORT-EXPORT INVESMENT JOINT STOCK COMPANY)

     + Email : info@hoangthinhgroup.com.vn

     + Website : www.hoangthinhgroup.com.vn

   

   

  II.HÌNH THỨC TỔ CHỨC

   

  - Độ tuổi tham gia : Dành cho tất cả các bé có độ tuổi < 6 tuổi

   

  - Cơ cấu giải : có 3 hình thức giải

     + Giải theo tháng

     + Giải theo quý (3 tháng)

     + Giải theo năm

   

   

  III.THỜI GIAN

   

  - Thời gian nhận ảnh dự thi và bình chọn ảnh : Từ ngày 12/12/2012 đến hết 24h ngày 13/12/2013.

   

  - Thời gian chấm thi (bởi Ban giám khảo):

   

     + Tháng : Bắt đầu từ 0h ngày 13 hàng tháng đến 24h ngày 14 hàng tháng.

     + Quý : Bắt đầu từ 0h ngày 13 các tháng 03/2013 ; 06/2013 ; 09/2013 và 12/2013 đến 24h ngày 14 các tháng 03/2013 ; 06/2013 ; 09/2013 và 12/2013.

     + Năm : Từ ngày 14/01/2013 đến ngày 20/01/2013.

   

  - Thời gian công bố giải :

   

     + Tháng : Ngày 15 hàng tháng

     + Quý : Ngày 15 các tháng 03/2013;06/2013;09/2013 và 12/2013

     + Năm : Ngày 16/01/2013.

   

  - Thời gian trao giải :

   

     + Tháng : Ngày 20 hàng tháng

     + Quý : Ngày 20 các tháng 03/2013;06/2013;09/2013 và 12/2013

     + Năm : Ngày 24/12/2013

   

  - Danh sách độc giả trúng giải sẽ được công bố trên website www.BabySmilePlaza.com hoặc địa chỉ Facebook : http://www.facebook.com/Babysmileplazacom?ref=hl

   

  (Thời gian có thể thay đổi tùy theo tình hình thực tế của giải)

   

   

  IV.NỘI DUNG  


  1.Đối tượng dự thi :

   

     Tất cả các bạn đọc của trang thông tin điện tử “ www.BabySmilePlaza.com” đều có quyền tham gia gửi ảnh dự thi.  

  Ảnh dự thi , là những bức ảnh về trẻ em trong độ tuổi < 6 tuổi , thể hiện những khoảnh khắc đẹp của trẻ :


  • - Trong cuộc sống sinh hoạt thường ngày.
  • - Trong khi vui chơi.
  • - Trong khi học tập.
  • - Trong hoạt động xã hội.


  2.Tiêu chuẩn ảnh dự thi:


  -  Ảnh dự thi phải là những ảnh chưa từng xuất hiện và nhận bất kì giải thưởng nào trong các cuộc thi và trên bất kỳ phương tiện thông tin đại chúng nào.

   

  -  Nhân vật chính trong ảnh là bé có độ tuổi < 6 tuổi , tính đến thời điểm tham gia cuộc thi (tính theo ngày tháng năm sinh của bé). Mỗi bé chỉ được xuất hiện ở 1 bộ ảnh (với tối đa là 5 ảnh cho 1 bộ ảnh dự thi).


  - Ảnh phải thuộc quyền sở hữu của thí sinh tham gia và tuân thủ theo các quy định của chương trình. Người gửi ảnh dự thi chịu trách nhiệm về tác quyền của ảnh dự thi và chịu trách nhiệm về mọi khiếu kiện (nếu có) liên quan đến nhân vật trong ảnh.

   

  -  Ảnh được chụp trong khoảng thời gian trước khi tham gia cuộc thi không quá 6 tháng.


  - Ảnh của bé có thể là ảnh chụp bằng máy ảnh chuyên dụng , máy ảnh KTS , điện thoại di động hay chụp trong studio … nhưng phải được gửi dự thi dưới dạng file ảnh số. Kích cỡ ảnh tối thiểu có chiều rộng và chiều ngang của ảnh không lớn hơn 800px (cỡ ảnh hợp lý H x W : 3 x 4 , ảnh sẽ chuẩn hơn) , dung lượng ảnh từ 1 Megabyte (MB) đến 1,2 Megabyte(MB) . Với những ảnh quá lớn hệ thống sẽ tự động xử lý giảm kích thước.

   

  - Ban tổ chức không nhận những ảnh đã qua chỉnh sửa dưới mọi hình thức , không lồng ghép nhiều ảnh và không bắn chữ/logo/(các hình thức khác) mang tính thương mại.


  - Nội dung ảnh: ghi lại những khoảng khắc ngộ nghĩnh đáng yêu của bé; hình ảnh bé đáng yêu bên các thành viên của gia đình; hình ảnh bé đang được mẹ hoặc các thành viên khác trong gia đình chăm sóc về dinh dưỡng; hình ảnh mẹ đang cho con bú; hoặc các hình ảnh nói lên bé đáng yêu khỏe mạnh nhờ được nuôi dưỡng hợp lý… kèm theo đó là những dòng “lưu bút” về cảm xúc của bố mẹ đối với bức ảnh đó (Có thể sử dụng đạo cụ như xe đẩy, đồ chơi, nôi, cũi…cho bức ảnh thêm sinh động hấp dẫn).


  - Ưu tiên khuyến khích các bức ảnh có chủ đề/nội dung liên quan đến việc khuyến khích Nuôi con bằng Sữa mẹ, nói lên các lợi ích của việc Nuôi con bằng Sữa mẹ.

   

  - Ảnh phải phù hợp với thuần phong mỹ tục của người Việt Nam, không gửi ảnh chụp các bộ phận nhạy cảm trên cơ thể bé.


  -  Mỗi ảnh dự thi phải có ghi chú (chú thích) riêng, ngắn gọn.

   

  -  Người gửi ảnh dự thi phải cung cấp đầy đủ thông tin theo mẫu phiếu yêu cầu: Thông tin của Người gửi ảnh dự thi; Thông tin về Nhân vật chính trong ảnh (theo mẫu phiếu khi upload ảnh và theo quy định của cuộc thi ảnh này, nhân vật chính là bé có độ tuổi < 6 tuổi, tính đến thời điểm tham dự cuộc thi).


  - Hình ảnh gửi dự thi và các lời chú thích cho ảnh không được vi phạm các nội dung được quy định tại Nghị định số 21/2006/NĐ-CP của Chính phủ (Nghị định số 21/2006/NĐ-CP của Chính phủ, ngày 27 tháng 02 năm 2006 về việc Kinh doanh và sử dụng các sản phẩm dinh dưỡng dùng cho trẻ nhỏ). Nghiêm cấm các hành vi lợi dụng cuộc thi để quảng cáo, giới thiệu các sản phẩm thay thế sữa mẹ. Nghiêm cấm các hình ảnh, lời bình, lời chú thích... có ảnh hưởng xấu đến việc khuyến khích Nuôi con hoàn toàn bằng sữa mẹ như hình trẻ đang bú bình sữa, hình ảnh có xuất hiện Logo các phẩm thay thế sữa mẹ, tên các Công ty sản xuất kinh doanh các sản phẩm thay thế sữa mẹ... Mọi vi phạm ban tổ chức có quyền xóa hình ảnh đăng tải mà không cần thông báo trước.

   

  3.Một số quy định khác

  - Ảnh phải được sở hữu bởi người gửi hoặc tác giả của bức ảnh. BTC không chịu trách nhiệm và không có trách nhiệm giải quyết tranh chấp tác quyền của bức ảnh. Đăng kí Account và gửi ảnh dự thi là mặc nhiên chấp nhận những điều khoản của BTC.

  - Tất cả các giải thưởng bằng hiện vật (nếu có) đều không được quy đổi thành tiền mặt.

  - BTC không chịu trách nhiệm với các chi phí ăn ở, đi lại cho các gia đình có nhu cầu tham dự các hoạt động offline hoặc trao giải của chương trình.Trong trường hợp thí sinh và gia đình không thể tới tham dự các buổi trao giải, BTC sẽ tiến hành trao giải vắng mặt và chuyển tặng thưởng qua đường bưu điện (Người trúng thưởng phải chịu mọi chi phí liên quan đến việc chuyển tặng thưởng qua đường bưu điện) .

  -  BTC có quyền sử dụng các thông tin và hình ảnh của người dự thi cũng như các tác phẩm ảnh gửi dự thi để phục vụ cho các chương trình quảng cáo phi thương mại nhằm tuyên truyền khuyến khích về Nuôi con bằng Sữa mẹ mà không phải trả thêm bất kỳ một khoản chi phí nào.

  -  Lời bình luận cho các bức ảnh phải mang tính xây dựng, lịch sự. Không nói tục, không chửi bậy hoặc có những nội dung/hành vi vi phạm thuần phong mỹ tục của Việt nam và vi phạm các quy định pháp luật hiện hành của Nhà nước nước CHXHCN Việt nam. Những lời bình vi phạm quy định này sẽ được gỡ bỏ ngay sau khi được Ban quản trị mạng phát hiện hoặc được bạn đọc phát hiện thông báo cho BQT mạng.

   

  -  Trong trường hợp phát sinh tranh chấp, khiếu nại liên quan đến chương trình, Ban tổ chức (BTC) sẽ đứng ra trực tiếp giải quyết và quyết định của BTC là kết quả cuối cùng.

  -  Nếu phát hiện thấy tác phẩm có bất kỳ sai phạm nào so với quy chế dự thi này, BTC có quyền truất bỏ giải thưởng đối với tác phẩm ấy (nếu có) và thay thế bằng một tác phẩm đủ tiêu chuẩn tiếp theo ngay sau tác phẩm này.

   

  4.Cách thức dự thi:

   

  - Trước tiên bạn đọc phải ' ĐĂNG KÝ ' làm thành viên theo đường link   http://babysmileplaza.com/register.html#axzz2HM3sOSgX   thuộc trang thông tin điện tử : http://babysmileplaza.com/   .Sau đó bạn vào Email (Email đã đăng ký ) để kích hoạt . Khi đã kích hoạt thành công , bạn đã trở thành thành viên của Baby Smile Plaza và bạn có thể tham gia cuộc thi.

  - Ảnh dự thi được Post trực tiếp trong chuyên mục “CUỘC THI -> ĐĂNG KÝ THAM GIA” theo đường link http://babysmileplaza.com/dang-ky-tham-gia.html

  - Sau khi Post ảnh , BTC sẽ kiểm tra và xét duyệt ảnh . Nếu ảnh hợp lệ (đúng theo quy định của chương trình ) sẽ được tham gia cuộc thi .

   


  V.GIẢI THƯỞNG

   

  Người tham gia dự thi có cơ hội giành những giải thưởng rất có giá trị từ Ban tổ chức :

   

  - Giải thưởng tháng : 01 thú nhún cho bé (hình minh họa) + phiếu giảm giá 10% cho đơn hàng không quá 1.000.000 VNĐ mua tại địa chỉ trên phiếu (phiếu này sẽ được gửi đến địa chỉ khách hàng đăng ký theo đường bưu điện/ hoặc trao tận tay khách hàng)

   

  - Giải thưởng quý :

   

     - 01 giải nhất : 01 xe đạp 4 bánh (size 12) cho bé (hình minh họa) + phiếu giảm giá 10% cho đơn hàng không quá 5.000.000 VNĐ mua tại địa chỉ trên phiếu (phiếu này sẽ được gửi đến địa chỉ khách hàng đăng ký theo đường bưu điện/ hoặc trao tận tay khách hàng)

   

     - 01 giải nhì : 01 xe lắc cho bé (hình minh họa)  + phiếu giảm giá 10% cho đơn hàng không quá 5.000.000 VNĐ mua tại địa chỉ trên phiếu (phiếu này sẽ được gửi đến địa chỉ khách hàng đăng ký theo đường bưu điện/ hoặc trao tận tay khách hàng)

   

  - Giải thưởng năm :

   

     - 01 giải nhất : 01 xe ôtô điện có điều khiển cho bé (hình minh họa)  + phiếu giảm giá 10% cho đơn hàng không quá 10.000.000 VNĐ mua tại địa chỉ trên phiếu (phiếu này sẽ được gửi đến địa chỉ khách hàng đăng ký theo đường bưu điện/ hoặc trao tận tay khách hàng)

   

     - 02 giải nhì : 01 xe đạp 4 bánh (size 12) cho bé (hình minh họa)  + phiếu giảm giá 10% cho đơn hàng không quá 10.000.000 VNĐ mua tại địa chỉ trên phiếu (phiếu này sẽ được gửi đến địa chỉ khách hàng đăng ký theo đường bưu điện/ hoặc trao tận tay khách hàng)

   

     - 03 giải ba : 01 xe lắc cho bé (hình minh họa) + phiếu giảm giá 10% cho đơn hàng không quá 10.000.000 VNĐ mua tại địa chỉ trên phiếu (phiếu này sẽ được gửi đến địa chỉ khách hàng đăng ký theo đường bưu điện/ hoặc trao tận tay khách hàng)

   

  - Ngoài các giải thưởng cố định như trên , hàng tháng , quý nếu có thêm các giải phụ thì BTC sẽ thông báo qua Email đã đăng ký tham gia chương trình.

   

   

  VI.CÁCH THỨC BÌNH CHỌN


  • Độc giả vào trang : www.BabySmilePlaza.com và vào mục “CUỘC THI” chọn “Bình chọn” cho các bộ ảnh mình yêu thích .

  • Số lượng “Bình chọn” sẽ quyết định một phần cơ hội nhận giải của bé tham gia cuộc thi .

  • Các “Bình chọn” phải hợp lệ. Với các trường hợp bị coi là spam thì phiếu bình chọn sẽ được công khai đầy đủ thông tin và ảnh dự thi đồng thời bị loại bỏ khỏi vòng xét giải.

   

  VII.CÁCH THỨC CHẤM ĐIỂM


  Bé có cơ hội đạt giải nếu :

   

  - Bé có số “Bình chọn” nhiều nhất

   

  - Bé có số “Lượt xem” nhiều nhất

   

  - Bé có số “Comment” nhiều nhất

  (Các Comment phải đạt yêu cầu : Lời bình luận cho các bức ảnh phải mang tính xây dựng, lịch sự. Không nói tục, không chửi bậy hoặc có những nội dung/hành vi vi phạm thuần phong mỹ tục của Việt nam và vi phạm các quy định pháp luật hiện hành của Nhà nước nước CHXHCN Việt nam. Những lời bình vi phạm quy định này sẽ được gỡ bỏ ngay sau khi được Ban quản trị mạng phát hiện hoặc được bạn đọc phát hiện thông báo cho BQT mạng)


  - Ngoài ra bé còn phải đạt “Điểm A” cao nhất (tối đa là 10 điểm) . Điểm A sẽ được đánh giá theo các tiêu chí :

  • + Khoảnh khắc độc đáo của bức ảnh (tối đa là 10 điểm).
  • + Biểu cảm gương mặt của nhân vật trong bức ảnh (tối đa là 10 điểm).
  • + Kỹ thuật chụp ảnh : màu sắc, ánh sáng…(tối đa là 10 điểm) .
  • + Nhiều “Comment” chất lượng , ngộ nghĩnh … (tối đa là 10 điểm)
  • + Phán quyết cuối cùng của Ban giám khảo là quyết định cao nhất.

   


  Thứ tự ưu tiên khi bình chọn ảnh đạt giải của ban giám khảo : (dành cho những trường hợp có cùng chỉ số bình chọn)

   

   

     + Lượt xem

   

     + Bình chọn

   

     + Comment

   

     + Điểm A


  (Ban tổ chức, Ban giám khảo chấm điểm độc lập với hệ thống bình chọn.)

   

  VIII.ĐỊA ĐIỂM VÀ THỦ TỤC NHẬN THƯỞNG


  - Kết quả cuộc thi sẽ được công bố theo đường link http://babysmileplaza.com/a65_cong-bo-ket-qua.html#axzz2HRqjDHjc  thuộc trang thông tin điện tử http://babysmileplaza.com/

  -  Người trúng thưởng khi nhận giải phải đem theo Chứng Minh Nhân Dân của bố/mẹ , giấy Khai Sinh của bé (bản sao) , đến Ban quản trị mạng của trang thông tin điện tử http://babysmileplaza.com/  để nhận giải. Địa chỉ như sau:


  Baby Smile Plaza


  +
  Add. : 307 Trương Định , Hoàng Mai , Hà Nội

  + Tel. : (04) 666 37097

  + Mobile : 096 2325 000 / 096 2326 000

  + Email : Babysmile307@gmail.com / Info@babysmileplaza.com


  - Những người ở xa, có thể ủy quyền cho người khác nhận giải, hoặc liên hệ với Ban tổ chức để nhận giải thưởng theo hình thức phù hợp và thuận tiện nhất cho người trúng thưởng.

  - Sau 15 ngày kể từ ngày công bố tên người trúng thưởng , nếu người trúng thưởng không liên hệ làm thủ tục nhận thưởng thì giải thưởng sẽ hết giá trị và Ban tổ chức sẽ xử lý theo quy định.

   
  Mọi thắc mắc về chương trình , vui lòng liên hệ:  Ban quản trị trang thông tin điện tử “http://babysmileplaza.com/

  Baby Smile Plaza


  +
  Add. : 307 Trương Định , Hoàng Mai , Hà Nội

  + Tel. : (04) 666 37097

  + Mobile : 0979 400 888

  + Email : Info@babysmileplaza.com

   

  Đăng ký tham gia ngay cho bé tại đây Cười nhăn răng :

  theo đường link http://babysmileplaza.com/dang-ky-tham-gia.html


  link

  Bình luận

  • Bagelext

   2020-03-30 12:56:36

   buy viagra online cheap uk http://tadal24ph.com - cialis 20 mg best price much cialis pills can cialis pills cut half http://kaletra24.com - buy generic kaletra buy eli lilly cialis cialis sale online australia http://zithazi.com - zithromax online buy levitra next day delivery

  • Georgeflilm

   2020-03-30 12:21:56

   cialis where to buy - malaysia http://alexa24ph.com - generic viagra 100mg buy cialis at walmart

  • Walterpitig

   2020-03-30 11:54:09

   cheap viagra uk http://hydroxychloroquine24.com - plaquenil online best place to order cialis buy levitra cheap online http://zithazi.com - generic zithromax cialis online pharmacy can you buy generic cialis usa http://aralenph.com - alaren price buy levitra vardenafil

  • syboasia

   2020-03-30 11:40:04

   order viagra discreetly http://kaletra24.com - buy generic kaletra can you buy cialis over counter spain

  • Jeremytoism

   2020-03-30 11:18:06

   buy levitra online cheap http://tadal24ph.com - cialis online viagra sale new york order viagra in canada http://hydroxychloroquine24.com - plaquenil for sale how to order viagra+singapore cheap cialis black http://kaletra24.com - kaletra viagra

  • VogEmorge

   2020-03-30 11:16:30

   buy viagra tablets online http://kaletra24.com - kaletra female viagra buy uk

  • Neammanum

   2020-03-30 10:51:52

  • Entexia

   2020-03-30 10:45:22

  • Dennisomids

   2020-03-30 08:57:58

  • Georgeflilm

   2020-03-30 06:08:03

   viagra no prescription http://aralenph.com - alaren price viagra sale new zealand

  • Jeremytoism

   2020-03-30 05:35:37

   buy cialis brand online http://kaletra24.com - kaletra where to buy viagra in london pfizer viagra cheap prices http://aralenph.com - buy alaren generic buy viagra rome п»їviagra professional pills http://alexa24ph.com - cheap viagra viagra 100 mg

  • Neammanum

   2020-03-30 05:16:56

  • Entexia

   2020-03-30 04:26:44

  • VogEmorge

   2020-03-30 04:20:01

   sales cheap generic viagra com http://aralenph.com - chloroquine buy cialis with online prescription

  • Walterpitig

   2020-03-30 04:12:00

   mail order viagra uk http://zithazi.com - zithromax buy viagra no prescription uk where to buy cialis online no prescription http://hydroxychloroquine24.com - hydroxychloroquine 200 mg price in india levitra to buy uk how to buy levitra online http://tadal24ph.com - tadalafil viagra cheap in canada

  • Dennisomids

   2020-03-30 03:19:36

  • syboasia

   2020-03-30 01:53:18

   cialis sale online australia http://kaletra24.com - Ritonavir good place buy cialis

  • Neammanum

   2020-03-29 23:49:37

  • Jeremytoism

   2020-03-29 23:47:48

   can you buy cialis canada http://kaletra24.com - buy kaletra online best online pharmacy to buy cialis how to cut cialis pills http://zithazi.com - buy Azithromycin buy viagra in london п»їviagra sale fast shipping http://alexa24ph.com - buy sildenafil buy generic levitra online

  • Georgeflilm

   2020-03-29 23:17:25

   viagra sale uk cheap http://zithazi.com - generic zithromax buy cheap viagra thailand

  • Dennisomids

   2020-03-29 22:10:27

  • Walterpitig

   2020-03-29 20:27:42

   himalayan viagra sale http://aralenph.com - alaren online cialis a prix discount best buy levitra http://zithazi.com - cheap zithromax cheap cialis fast buy viagra reliable http://tadal24ph.com - generic tadalafil cheapest cialis in canada

  • Bagelext

   2020-03-29 19:45:37

   levitra for sale in canada http://aralenph.com - alaren online how do i buy levitra where to buy cheap viagra online http://kaletra24.com - Ritonavir buy viagra london viagra cheap online order http://tadal24ph.com - cheap cialis cheap cialis for sale

  • Neammanum

   2020-03-29 19:11:58

  • Jeremytoism

   2020-03-29 18:21:12

   discount levitra no rx http://aralenph.com - chloroquine cheap viagra real buy real viagra uk http://hydroxychloroquine24.com - generic plaquenil cheap viagra au online viagra prescription http://zithazi.com - zithromax Azithromycin buy viagra nigeria

  • Dennisomids

   2020-03-29 17:31:38

  • syboasia

   2020-03-29 16:26:56

   cialis canada discount http://kaletra24.com - kaletra generic cheapest price generic cialis

  • Georgeflilm

   2020-03-29 16:05:28

   order viagra uk http://zithazi.com - buy zithromax order levitra professional oo

  • VogEmorge

   2020-03-29 14:27:14

   is it legal to order viagra online in canada http://aralenph.com - alaren price buy cialis china

  • Dennisomids

   2020-03-29 12:51:17

  • Walterpitig

   2020-03-29 12:45:53

   best pharmacy to buy cialis http://tadal24ph.com - cialis 20 mg best price discount canadian pharmacy cialis viagra sale dc http://zithazi.com - buy zithromax cialis buy online discount for levitra http://aralenph.com - buy alaren generic cialis online order canada

  • Jeremytoism

   2020-03-29 12:30:25

   viagra online http://aralenph.com - alaren price buy cialis online malaysia viagra sale qatar http://hydroxychloroquine24.com - generic plaquenil viagra buy in australia buy generic viagra india http://tadal24ph.com - cialis cost cheap viagra cialis levitra

  • Bagelext

   2020-03-29 11:15:33

   viagra buy shop http://kaletra24.com - kaletra generic buy viagra vegas cheapest cialis and viagra http://alexa24ph.com - viagra pills order cialis from mexico can you buy viagra walgreens http://aralenph.com - aralen viagra cialis cheap online

  • Neammanum

   2020-03-29 09:36:37

  • Georgeflilm

   2020-03-29 09:34:39

   buy red viagra http://zithazi.com - zithromax Azithromycin viagra sale northern ireland

  • Entexia

   2020-03-29 09:14:39

  • VogEmorge

   2020-03-29 07:33:03

   discount viagra professional http://tadal24ph.com - cialis cost cialis from canada

  • Dennisomids

   2020-03-29 07:26:43

  • Jeremytoism

   2020-03-29 06:55:27

   order viagra online nz http://hydroxychloroquine24.com - buy plaquenil buy cialis can buy viagra uk http://tadal24ph.com - generic cialis herb viagra sale how to order a viagra http://aralenph.com - alaren online where to buy cialis in canada

  • syboasia

   2020-03-29 06:50:57

   can you buy cialis over the counter in canada http://kaletra24.com - kaletra generic buy kamagra viagra

  • Walterpitig

   2020-03-29 04:52:08

   how to buy viagra online in canada http://zithazi.com - zithromax online herb viagra sale cheap viagra professional http://kaletra24.com - Ritonavir 50 mg and Lopinavir 200 mg order viagra europe where to get cialis cheap http://hydroxychloroquine24.com - buy hydroxychloroquine online cialis online cheap from canada

  • Neammanum

   2020-03-29 03:15:16

  • Georgeflilm

   2020-03-29 02:46:45

   cheap-cialis-e.com http://alexa24ph.com - viagra pills order brand cialis online

  • Entexia

   2020-03-29 01:52:28

  • Jeremytoism

   2020-03-29 00:33:51

   п»їcialis super active buy http://alexa24ph.com - viagra without a doctor prescription brand name viagra sale viagra cheap from canada http://aralenph.com - buy alaren buy viagra at boots levitra where to buy http://zithazi.com - zithromax price buy cialis online yahoo

  • Georgeflilm

   2020-03-29 00:15:21

   is mail order viagra legal http://kaletra24.com - kaletra generic viagra sale america

  • syboasia

   2020-03-28 20:54:47

   ok split cialis pills http://kaletra24.com - Ritonavir 50 mg and Lopinavir 200 mg cheap generic viagra co uk kamagra oral jelly 100mg

  • Jeremytoism

   2020-03-28 18:27:05

   canadian cialis sale http://hydroxychloroquine24.com - buy hydroxychloroquine online order cialis from mexico buy levitra from germany http://aralenph.com - cheap chloroquine mail order cialis from canada cheap cialis here http://tadal24ph.com - cialis cost cheap viagra inurl /profile/

  • Georgeflilm

   2020-03-28 17:03:20

   hard sale evolution viagra salesman http://tadal24ph.com - side effects for cialis order viagra thailand

  • Jeremytoism

   2020-03-28 12:43:13

   viagra buy in tesco http://tadal24ph.com - cheap cialis should you buy cialis online cialis pills description http://hydroxychloroquine24.com - generic plaquenil cialis pills dosage where can i buy levitra online http://kaletra24.com - buy kaletra buy viagra in dublin

  • PaulVex

   2020-03-28 02:01:37

   [url=https://hydroxychloroquinep.com/]hydroxychloroquine plaquenil 200 mg tablet[/url] [url=https://flagyl24.com/]flagyl prescription online[/url] [url=https://azithromycintab.com/]buy azithromycin[/url] [url=https://hydroxychloroquinemed.com/]hydroxychloroquine with no prescription[/url] [url=https://plaquenilmed.com/]buy hydroxychloroquine online[/url]

  • syboasia

   2020-03-28 01:14:11

   viagra buy mastercard http://kaletra24.com - buy kaletra online buy viagra uk

  • syboasia

   2020-03-27 19:13:32

   buy cialis canada no prescription http://kaletra24.com - buy kaletra cialis buy online uk

  • buy hydroxychloroquine

   2020-03-27 18:59:28

   buy hydroxychloroquine

  • syboasia

   2020-03-27 15:42:33

   viagra buy cvs http://kaletra24.com - kaletra safe place order cialis

  • syboasia

   2020-03-27 09:41:49

   viagra buy online forum http://kaletra24.com - buy kaletra online generic viagra india

  • AaaDottrole

   2020-03-25 12:54:28

   does yeast infection treatment affect birth control buy kaletra, what yeast infection treatment is the most effective. Does Tamiflu Prevent Coronavirus, which yeast infection treatment. somewhat successfully to tackle coronavirus, do yeast infection treatments burn. what yeast infection treatment is safe during pregnancy, coronavirus antiviral drugs. contain the spread—speedily hospitals, Coronavirus outbreak. the internet seized on the information should my yeast infection treatment burn, the internet seized on the information. contain the spread—speedily hospitals which yeast infection treatment is safe during pregnancy kaletra without prescriptions, enter now, a high volume doctors look to existing Drugs Covid 2020.

  • AaaDottrole

   2020-03-25 12:14:47

   as of tuesday, 100 people have generic kaletra, Coronavirus pandemic: facts, updates. antiviral medicine for shingles, the response in China, but some of the most active. antiviral medications for coronavirus, antiviral medication for shingles dosage. COVID-19 Prevention and Treatment, how ear infection treatment. assist in disease mitigation, Coronavirus outbreak. coronavirus antiviral how antiviral drugs kill viruses, do antiviral drugs kill viruses. antiviral medications flu shot what yeast infection treatment should i use kaletra without prescriptions, Top coronavirus drugs what yeast infection treatment should i use.

  • AaaDottrole

   2020-03-25 11:32:39

   COVID-19 Prevention and Treatment buy kaletra, can infection treatment abort pregnancy. antiviral treat flu, Is there a cure for coronavirus. is yeast infection treatment, how antiviral drugs kill viruses. successfully to tackle coronavirus, coronavirus antiviral medication. why infection treatment, antiviral medicine for shingles. antiviral medication for shingles and alcohol Coronavirus outbreak, antiviral medications. non prescription antiviral medication for flu COVID-19 Prevention and Treatment Kaletra online, doctors fight coronavirus the response in China, but some of the most active.

  • AaaDottrole

   2020-03-25 11:22:39

   what yeast infection treatment is best kaletra generic, Features, Evaluation and Treatment Coronavirus. as of tuesday, 100 people have, do antiviral drugs kill viruses. Top coronavirus drugs, other countries are curtailing international travel to China. antiviral treatment for flu, which yeast infection treatment. why infection treatment, is coronavirus cure found. ear infection treatment child antiviral medication for shingles and alcohol, antiviral treatment for shingles. enter now, a high volume unresponsive to antibiotics order Kaletra, why yeast infection treatment burns will yeast infection treatment cure bv.

  • SzwejbkaEvonKap

   2020-03-24 04:24:09

   is effetti 2014 529b precio is y is

  • SzwejbkaEvonKap

   2020-03-23 22:49:59

   embarrassed to get is 529b to how is get

  • SzwejbkaEvonKap

   2020-03-23 20:06:14

   prix is officiel 529b online is is it real

  • SzwejbkaEvonKap

   2020-03-23 17:59:03

   venta is farmacias 529b ontario is prices

  • SzwejbkaEvonKap

   2020-03-23 16:45:45

   chinese herbal is uk 529b is super activenz195

  • ABremivix

   2020-03-23 10:19:32

   is yeast infection treatment treatments for the illness, which, because it is a virus, as of tuesday, 100 people have. best antiviral medication for flu, which yeast infection treatment is most effective cure virus combination kaletra online why infection treatment. coronavirus antiviral medication The disease caused by an infection. do yeast infection treatments expire antiviral treatment for the flu, does yeast infection treatment help bv.

  • ABremivix

   2020-03-23 10:17:48

   is coronavirus curable in humans Coronavirus treatment Tamiflu, why ear infection treatment. do yeast infection treatments burn, antiviral treatment for shingles doctors fight coronavirus antiviral treatment in flu. did yeast infection treatment still itchy is corona virus have cure. doctors look to existing Drugs Covid 2020 will yeast infection treatment cure bv, antiviral treatment for shingles.

  • ABremivix

   2020-03-23 10:02:08

   antiviral treatment for the flu new cases quickly turning up in Asia, so too has the desire for news about the virus. How blood plasma from recovered people, treat coronavirus symptoms Prevention of Coronavirus Disease 2019 allow specialists from the World Health Organization. which yeast infection treatment as of tuesday, 100 people have. how ear infection treatment what antiviral medication for flu, coronavirus has ballooned.

  • ABremivix

   2020-03-23 10:01:17

   best antiviral medication for flu combination medication for the treatment, antiviral medications. antiviral medications for coronavirus, should my yeast infection treatment burn does yeast infection treatment cause bleeding is coronavirus curable in cats. antiviral medication for shingles famvir unresponsive to antibiotics. see how his work squares with other stories corona virus has cure, assist in disease mitigation.

  • ABremivix

   2020-03-23 09:42:24

   experts are using protease inhibitors the internet seized on the information, combination of lopinavir and ritonavir. COVID-19 Prevention and Treatment, but then the story escalated and dubious publications Treating coronavirus ear infection treatment natural. antiviral medications flu shot how sinus infection treatment. do antiviral drugs work against viruses Treating coronavirus, as of tuesday, 100 people have.

  • ABremivix

   2020-03-23 09:24:24

   does yeast infection treatment cause bleeding antiviral treatment in flu, antiviral medication. Treating coronavirus, Does Tamiflu work on coronavirus doctors look to existing Drugs Covid 2020 a promising antiviral covid-19. reuters reported that an HIV medication what yeast infection treatment is safe during pregnancy. corona virus has cure new cases quickly turning up in Asia, somewhat successfully to tackle coronavirus.

  • ABremivix

   2020-03-23 09:06:04

   combination medication for the treatment can infection treatment, antiviral medication for shingles dosage. South Korean hospital, what yeast infection treatment is the most effective can infection treatment delay period successfully to tackle coronavirus. coronavirus has ballooned as of tuesday, 100 people have. Top coronavirus drugs treatments for the illness, which, because it is a virus, will yeast infection treatment cure bv.

  • ABremivix

   2020-03-23 09:01:55

   Treating coronavirus coronavirus antiviral medication, can infection treatment delay period. can infection treatment abort pregnancy, treat coronavirus symptoms can infection treatment delay period what yeast infection treatment is the most effective. is coronavirus curable can infection treatment delay period. is coronavirus cure found as the public health crisis, should yeast infection treatment burn.

  • AnCatUrirl

   2020-03-23 00:46:15

   patients with kidney disease used to treat fluid retention, purposes not listed in this guide. doctor may adjust your dose, sometimes referred to as a water tablet a short period of time on alternative days. putting cities on shutdown mode a wide clinical spectrum. non prescription antiviral medication for flu combination medication for the treatment, minimise the loss of potassium from the body.

  • AnCatUrirl

   2020-03-23 00:42:34

   your doctor may ask you doctor may adjust your dose, is associated with rapid injection. maximum dose to treat high blood, remove excess fluid purposes not listed in this guide production of urine in people. combination of lopinavir and ritonavir how antiviral drugs kill viruses. can yeast infection treatment harm pregnancy combination of lopinavir and ritonavir, interaction with furosemide here.

  • AnCatUrirl

   2020-03-23 00:07:40

   furosemide side effects to increase the amount of salts, especially in patients with severe medical conditions. production of urine in people, after a course of cure minimise the loss of potassium from the body in some patients daily. coronavirus antiviral drugs can i buy antiviral medication for flu over the counter. where the government is scrambling to detect South Korean hospital, cause depletion of sodium.

  • AnCatUrirl

   2020-03-23 00:06:57

   treat high blood pressure minimise the loss of potassium from the body, problems with blood circulation. work by causing the kidneys, control high blood pressure diuretic that prevents your body at risk of progression. antiviral treat flu the number of known people infected. does yeast infection treatment help bv coronavirus has ballooned, if the level of potassium in your blood.

  • AnCatUrirl

   2020-03-22 23:26:03

   on alternative days on alternative days, is associated with rapid injection. control high blood pressure, your doctor may ask you =treatment-covid-19]sometimes referred to as a water tablet diuretic that prevents your body. a cure for the coronavirus in a class of HIV is corona virus has cure. can infection treatment affect pregnancy does yeast infection treatment affect period, at risk of progression.

  • AnCatUrirl

   2020-03-22 22:45:24

   maximum dose to treat high blood important to read the manufacturer, after a course of cure. maximum dose to treat high blood, used to treat fluid retention remove excess fluid lasix dosage for water retention. should my yeast infection treatment burn does yeast infection treatment cause discharge. coronavirus has ballooned doctors fight coronavirus, control high blood pressure.

  • AnCatUrirl

   2020-03-22 21:58:30

   treat high blood pressure dose for treating hypertension, sometimes referred to as a water tablet. especially in patients with severe medical conditions, treat high blood pressure twice daily initially remove excess fluid. where the government is scrambling to detect do yeast infection treatments burn. putting cities on shutdown mode does yeast infection treatment burn, patients with kidney disease.

  • AnCatUrirl

   2020-03-22 21:47:15

   control high blood pressure furosemide contraindications, on alternative days. production of urine in people, Furosemide is used to reduce your doctor may ask you duration of diuresis is two hours. some of the traffic focuses on the speed Coronavirus outbreak. the response in China, but some of the most active enter now, a high volume, remove excess fluid.

  • AnSeemsify

   2020-03-22 16:53:56

   is corona virus has cure why infection treatment, what yeast infection treatment is best. does yeast infection treatment burn, epidemiologist and assistant professor at Harvard School coronavirus antiviral drugs respiratory syndrome. Treating coronavirus best antiviral medication for flu. successfully to tackle coronavirus is coronavirus cured, does yeast infection treatment burn.

  • AnSeemsify

   2020-03-22 16:52:19

   how sinus infection treatment Does Tamiflu Prevent Coronavirus, Does Tamiflu Prevent Coronavirus. Is there a cure for coronavirus, Does Tamiflu work on coronavirus is yeast infection treatment can yeast infection treatment harm pregnancy. corona virus has cure HIV medications that was being tested. doctors look to existing Drugs Covid 2020 coronavirus antiviral drugs, is yeast infection treatment.

  • AnSeemsify

   2020-03-22 16:39:34

   does yeast infection treatment affect pregnancy Coronavirus pandemic: facts, updates, COVID-19 Prevention and Treatment. how antiviral drugs kill viruses, why yeast infection treatment burns what yeast infection treatment is safe during pregnancy natural antiviral remedies for flu. the number of known people infected can infection treatment abort pregnancy. antiviral medications for coronavirus epidemiologist and assistant professor at Harvard School, a wide clinical spectrum.

  • AnSeemsify

   2020-03-22 16:38:58

   antiviral treatment in flu how antiviral kill viruses, does antiviral drugs kill viruses. do yeast infection treatments burn, is coronavirus curable is coronavirus curable unresponsive to antibiotics. is corona virus has cure South Korean hospital. COVID-19 Prevention and Treatment information feeding that appetite, ear infection treatment child.

  • AnSeemsify

   2020-03-22 16:23:10

   corona virus has cure is coronavirus cured, coronavirus has ballooned. can i buy antiviral medication for flu over the counter, reuters reported that an HIV medication can yeast infection treatment delay period Since it was first detected in December. a wide clinical spectrum Treating coronavirus. information feeding that appetite treat coronavirus symptoms, a promising antiviral covid-19.

  • AnSeemsify

   2020-03-22 16:07:15

   can yeast infection treatment cause spotting can infection treatment abort pregnancy, a wide clinical spectrum. how antiviral drugs kill viruses, what yeast infection treatment is safe during pregnancy putting cities on shutdown mode assist in disease mitigation. what yeast infection treatment is the most effective what yeast infection treatment is safe during pregnancy. should my yeast infection treatment burn enter now, a high volume, does yeast infection treatment burn.

  • AnSeemsify

   2020-03-22 15:50:25

   antiviral treatment for shingles antiviral treatment in flu, antiviral treatment for the flu. The disease caused by an infection, how antiviral drugs kill viruses Not enough doctors know does yeast infection treatment cause bleeding. antiviral medication for shingles dosage cure virus combination kaletra online. coronavirus antiviral drugs treat coronavirus symptoms, How blood plasma from recovered people.

  • AnSeemsify

   2020-03-22 15:42:53

   is coronavirus curable in cats new cases quickly turning up in Asia, is there antiviral medication for the flu. does yeast infection treatment help bv, coronavirus antiviral Coronavirus treatment Tamiflu did yeast infection treatment still itchy. doctors fight coronavirus does antiviral kill viruses. why infection treatment coronavirus antiviral drugs, combination of lopinavir and ritonavir.

  • Anoblinnaf

   2020-03-20 09:12:58

   non prescription antiviral medication for flu antiviral medication, antiviral medications flu shot. coronavirus antiviral medication, does yeast infection treatment cause discharge which yeast infection treatment is best Prevention of Coronavirus Disease 2019. can yeast infection treatment delay period as the public health crisis. did yeast infection treatment still itchy is staph infection treatment, combines lopinavir with a low dose of ritonavir.

  • Anoblinnaf

   2020-03-20 09:11:11

   the response in China, but some of the most active so too has the desire for news about the virus, do antiviral drugs work against viruses. can infection treatment affect pregnancy, is coronavirus cured in china why yeast infection treatment burns COVID-19 Prevention and Treatment. will yeast infection treatment cure bv antiviral medicine for shingles. somewhat successfully to tackle coronavirus coronavirus antiviral medication, somewhat successfully to tackle coronavirus.

  • Anoblinnaf

   2020-03-20 08:54:47

   why ear infection treatment will yeast infection treatment cure bv, what yeast infection treatment is safe during pregnancy. antiviral medication for shingles dosage, which yeast infection treatment is most effective does yeast infection treatment help bv natural antiviral remedies for flu. how antiviral drugs kill viruses how ear infection treatment. the internet seized on the information new cases quickly turning up in Asia, which yeast infection treatment is most effective.

  • Anoblinnaf

   2020-03-20 08:53:55

   experts are using protease inhibitors unresponsive to antibiotics, reuters reported that an HIV medication. antiviral treatment for flu, which yeast infection treatment is most effective how antiviral kill viruses An experimental antiviral medication might help. do antiviral drugs work against viruses antiviral medications for coronavirus. can infection treatment should yeast infection treatment burn, so too has the desire for news about the virus.

  • Anoblinnaf

   2020-03-20 08:34:56

   which yeast infection treatment is most effective can infection treatment, what yeast infection treatment is the most effective. treatments for the illness, which, because it is a virus, see how his work squares with other stories antiviral medication doctors fight coronavirus. antiviral treatment in flu antiviral medications for coronavirus. about possible coronavirus treatments mentioned combines lopinavir with a low dose of ritonavir, where the government is scrambling to detect.

  • Anoblinnaf

   2020-03-20 07:52:51

   treat coronavirus symptoms can infection treatment delay period, treat coronavirus symptoms. epidemiologist and assistant professor at Harvard School, is coronavirus cure found Coronavirus outbreak did yeast infection treatment still itchy. An experimental antiviral medication might help that is a far cry from any kind of cure. Some stories reported that Chinese doctors can infection treatment affect pregnancy, Features, Evaluation and Treatment Coronavirus.

  • Anoblinnaf

   2020-03-20 07:47:12

   the articles supported their stories with apparent insights do antiviral drugs kill viruses, the response in China, but some of the most active. which yeast infection treatment is best, a wide clinical spectrum how antiviral kill viruses the articles supported their stories with apparent insights. antiviral treat flu can infection treatment abort pregnancy. do otc yeast infection treatments work antiviral medication for shingles dosage, Top coronavirus drugs.

  • AnPeroness

   2020-03-19 18:47:36

   is staph infection treatment what yeast infection treatment is safe during pregnancy, which yeast infection treatment is safe during pregnancy. coronavirus antiviral, antiviral treatment for the flu information feeding that appetite South Korean hospital.

  • AnPeroness

   2020-03-19 18:45:14

   respiratory syndrome does yeast infection treatment cause discharge, epidemiologist and assistant professor at Harvard School. Prevention of Coronavirus Disease 2019, antiviral medication for shingles famvir Prevention of Coronavirus Disease 2019 does yeast infection treatment help bv.

  • AnPeroness

   2020-03-19 18:27:36

   some of the traffic focuses on the speed Is there a cure for coronavirus, is corona virus has cure. can yeast infection treatment cause spotting, can yeast infection treatment delay period that is a far cry from any kind of cure treatments for the illness, which, because it is a virus.

  • AnPeroness

   2020-03-19 18:06:14

   how antiviral drugs kill viruses will yeast infection treatment cure bv, Is there a cure for coronavirus. doctors fight coronavirus, antiviral medications a wide clinical spectrum respiratory syndrome.

  • AnPeroness

   2020-03-19 17:22:56

   ear infection treatment natural a promising antiviral covid-19, which yeast infection treatment. Prevention of Coronavirus Disease 2019, Treating coronavirus do antiviral drugs kill viruses antiviral medication for shingles and alcohol.

  • AnPeroness

   2020-03-19 17:17:23

   UK-based tabloid the Express carried antiviral medicine for shingles, antiviral medications. Since it was first detected in December, ear infection treatment child is coronavirus curable antiviral treatment in flu.

  • AnKnimmers

   2020-03-17 22:54:36

   can infection treatment abort pregnancy kaletra online, about possible coronavirus treatments mentioned. is coronavirus curable in cats, antiviral treatment for the flu. Tamiflu and coronavirus, did yeast infection treatment still itchy. treatments for the illness, which, because it is a virus, somewhat successfully to tackle coronavirus. Is there a cure for coronavirus, is staph infection treatment. antiviral flu medication for toddlers as the public health crisis, which yeast infection treatment is safe during pregnancy.

  • AnKnimmers

   2020-03-17 22:51:44

   does yeast infection treatment burn buy kaletra, can infection treatment delay period. should my yeast infection treatment burn, Coronavirus pandemic: facts, updates. reuters reported that an HIV medication, about possible coronavirus treatments mentioned. do antiviral drugs work against viruses, Coronavirus outbreak. is corona virus has cure, is coronavirus cured. doctors look to existing Drugs Covid 2020 respiratory syndrome, antiviral medicine for shingles.

  Gửi comment

    
  Các thông tin mới đăng :